Onze engagementen

1. Wij garanderen NIET TEVREDEN, GELD TERUG
2. Wij garanderen u DE BESTE PRIJS
3. Wij garanderen een INTERNATIONALE ASSISTENTIE
4. Wij garanderen DESKUNDIG en PERSOONLIJK ADVIES en SERVICE
 

Wij garanderen NIET TEVREDEN, GELD TERUG:

Indien u zich bedacht heeft of indien het aangekochte product niet meer voldoet, ruilen wij het om of betalen wij het u terug onder de vorm van een aankoopbon. Hiervoor dient u zich, binnen de 15 dagen na aankoop en op vertoon van uw kasticket, aan te bieden bij de winkel waar u uw aankoop verricht heeft.
Uiteraard moet het ongebruikte of ongedragen product in zijn oorspronkelijke staat en in de originele verpakking worden teruggebracht.

Wij garanderen u DE BESTE PRIJS:

Indien u elders hetzelfde artikel aan een lagere prijs vindt, BETALEN WIJ U HET VERSCHIL TERUG.
Het product moet identiek zijn qua model, merk en maat. Het prijsverschil dient, binnen de 15 dagen na aankoop, vastgesteld te worden in een andere kleinhandel die gelegen is binnen een straal van 20 km (uitgezonderd bij promoties, solden en liquidatie) en dit na controle door de betrokken INTERSPORT-winkel.

Wij garanderen een INTERNATIONALE ASSISTENTIE:

Geldig voor ons sportmateriaal, uitgezonderd kleding en schoenen, op vertoon van uw INTERSPORT kassaticket waarop het product, de aankoopdatum, de duur van de garantie en de stempel van de INTERSPORT-winkel vermeld staan. De garantieperiode mag niet overschreden zijn en het artikel moet op een correcte wijze en voor het juiste doel gebruikt zijn. Onder deze voorwaarden zullen de INTERSPORTWINKELS al het mogelijke doen om een gepaste oplossing te vinden voor uw probleem (herstellen, uitlenen, huren,...)

Wij garanderen DESKUNDIG en PERSOONLIJK ADVIES en SERVICE:

In onze INTERSPORT-winkels vindt u deskundig personeel in verschillende disciplines en met aandacht voor uw persoonlijke behoeften.