Verleg je grenzen met de Speedo Fit-zwemkleding

14 oktober 2015

Zwemmen geeft je een fantastisch gevoel. Het resultaat is merkbaar telkens je in de spiegel kijkt. Maar dat is niet alles. Je kunt ook je grenzen verleggen tijdens het zwemmen, je zwemtechniek verfijnen en het maximum uit je inspanningen halen. Met de Speedo Fit-zwemkleding word je niet zomaar fit, maar Speedo Fit!

Zwemkleding van topkwaliteit

Met de Speedo Fit-zwemkleding glijdt je als een vis door het water. De Speedo Pinnacle Kickback en Speedo Pinnacle V Jammer zijn ontworpen om het maximum uit je zwemtraining te halen. Deze fitness-zwempakken zijn uitgerust met de allernieuwste technologie op het vlak van zwemkledij. Ze zijn met de grootste zorg ontworpen door de ontwerpers van Speedo die alles in het werk hebben gesteld om je lichaamspositie te verbeteren. Dat zal je helpen om actief aan je techniek te werken, terwijl je romp stabiel blijft en je spieren worden geactiveerd voor langere en sterkere slagen.

Speedo Fit voor dames én heren

Badpakken voor de dames

Speedo Fit zwemkleding voor vrouwenDe badpakken voor dames hebben inzetstroken van mesh ter hoogte van de borst met ergonomische naden voor extra bewegingsruimte. Resultaat: een comfortabele en perfecte pasvorm die bewegingsvrijheid garandeert en je helpt om te focussen op je zwemtechniek.

Rond de buikzone stimuleren lichte en comfortabele compressiestroken de buik-, bekken- en rugspieren.

Zwemshorts voor de heren

Speedo Fit zwemkleding voor mannenDe zwembroeken voor heren hebben zichtbare powernaden die de belangrijke spiergroepen stimuleren. Zo wordt je lichaamspositie in het water geoptimaliseerd.

Comfortabele zwembrillen met een perfecte afdichting

Op basis van een 3D-scanning van het hoofd hebben de onderzoekers van het Speedo Aqualab Team onderzocht hoe de ideale zwembril er hoort uit te zien. Het resultaat is IQ Fit. De driedimensionale afdichting zorgt ervoor dat je zwembril overal perfect aansluit rond je ogen. Om een maximaal comfort te garanderen, zijn de zwembrillen uitgevoerd in een zacht, flexibel en hypoallergeen materiaal. De Aquapure is een high-tech zwembril met een traditionele look & feel. Hij is verkrijgbaar in unisex en damesmodellen, in tal van kleuren. Zo kun je je zwemoutfit helemaal naar je hand zetten.

Sneller, beter, gespierder: vervolmaak je zwemtechniek!

Binnen het Speedo Fit-gamma zijn er nog een aantal tools verkrijgbaar die je helpen tijdens je zwemtraining. Een greep uit het aanbod:

Speedo Biofuse Power Paddles

Ideaal voor een strak en gespierd bovenlijf en stevige armen.

Speedo Finger Paddles

Ideaal om je handpositie te verbeteren en de grijp- en duwfase beter te beheersen.

Speedo Biofuse Training Fins

De trainingshulp om een zwakke en onevenwichtige beenslag in het zwembad te corrigeren.

Speedo Elite Pull Buoy

Maakt je bovenlichaam sterker en laat je toe te focussen op je armtechniek.

Speedo Elite Pullkick

Je plaatsbesparende trainingspartner.

Speedo Centre Snorkel

Beperkt de hoofdbeweging zodat jij je uitsluitend met techniek en lichaamspositie moet bezighouden.

> Open hier de Speedo Fit-catalogus!

> Ga naar de Speedo-website voor nog meer info!