Nog meer sneakers tegen knalprijzen

NOG MEER SNEAKERS
TEGEN KNALPRIJZEN !

Tot -30€(1) op ALLE SNEAKERS

Van 22/02 tot 10/03/24

Ontdek HIER onze nieuwe folder!

(1) De korting van 10€ is geldig bij aankoop van een paar sport- of vrijetijdsschoenen (alle merken) voor een bedrag gelijk aan of tussen 30€ en 58,99€, uitgezonderd ski-, wandel-, voetbal- en fietsschoenen. De korting van 20€ is geldig bij aankoop van een paar sport- of vrijetijdsschoenen (alle merken) voor een bedrag gelijk aan of tussen 59€ en 99,99€, uitgezonderd ski-, wandel-, voetbal- en fietsschoenen. De korting van 30€ is geldig bij aankoop van een paar sport- of vrijetijdsschoenen (alle merken) voor een bedrag gelijk aan of hoger dan 100€, uitgezonderd ski-, wandel-, voetbal- en fietsschoenen. Niet-contractuele foto’s.
Promotionele aanbieding geldig van 22 februari tot 10 maart 2024 (voor winkels die op zondag open zijn) op de artikelen aangeduid in de winkel. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties en uitgezonderd goede deals, koopjes, verkoopprijzen Intersport, eerste prijzen sport, prijzen Team Intersport, producten exclusief web en cadeaukaarten, zolang de voorraad strekt, in de deelnemende winkels. Zie voorwaarden in de winkel. Niet op de openbare weg gooien. Onder voorbehoud van fouten of weglatingen. Foto’s © Intersport.

We boosten je koopkracht

UITZONDERLIJKE AANBIEDING
NIEUWE COLLECTIE

We boosten je koopkracht!

Tot 28 februari 2024

BIJ AANKOOP VANAF 60€
15€ ONMIDDELLIJKE KORTING*

Voor leden en nieuwe leden Team INTERSPORT

*Aanbieding voorbehouden voor leden van Team INTERSPORT en nieuwe kaarthouders die tot het programma toetreden voor 28 februari 20u Belgische tijdzone, geldig van 7 tot 28 februari 2024, in de deelnemende winkels en op www.intersport.fr. In de winkel is je getrouwheidsbon van 15€ geldig op vertoon van deze e-mail en je INTERSPORT-kaart of je identiteitskaart aan de kassa, bij aankoop van minimum 60€, uitgezonderd lopende promoties. Op www.intersport.fr wordt je getrouwheidsbon van 15€ in mindering gebracht op het moment van de betaling, op voorwaarde dat je klantenkaart gekoppeld is aan je klantenrekening, bij een winkelmandje van minimaal 60€ uitgezonderd lopende promoties. Het gebruik van deze korting, voor een bedrag dat lager is dan de waarde, kan geen aanleiding geven tot terugbetaling van het verschil. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties, uitgezonderd alle aanbiedingen en uitgezonderd goede deals, verkoopprijzen INTERSPORT, prijzen Team Intersport, producten exclusief web, uitgezonderd verhuur skimateriaal en cadeaukaarten, zolang de voorraad strekt. De korting is strikt persoonlijk en te gebruiken in één keer. Aanbieding niet geldig in de winkels INTERSPORT OUTLET. Zie voorwaarden in de winkel. Details van de voorwaarden, deelnemende winkels en het reglement van het getrouwheidsprogramma INTERSPORT vind je op www.intersport.be. Aankopen via “Click & Collect” op www.intersport.fr zijn niet mogelijk bij Intersport Herent.

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons