De Speedo Sculpture-collectie: een badpak voor elk figuur

Gepubliceerd op 07/09/2017 Conditie & Welzijn

Na een heerlijk ontspannende zomervakantie wordt ons leven weer wat drukker. We pikken onze hobby’s op, gaan in het weekend zwemmen met de kinderen of trekken voor het werk nog snel enkele baantjes. Tijdens zulke drukke periodes is het eens zo belangrijk je goed in je vel te voelen. Dankzij de Sculpture-collectie van Speedo geniet je met volle teugen van elke seconde.

Het perfecte badpak voor elk lichaam

Speedo ontwierp de Sculpture-collectie met het oog op optimaal comfort voor elke vrouw. Er is goed nagedacht over elke naad, print en model. Dat zorgt ervoor dat elk badpak je figuur corrigeert en je rondingen alleen op de juiste plaatsen benadrukt. Bovendien geven de Sculpture-badpakken je lichaam voldoende steun. Je kunt dus altijd en overal gerust zijn: je lichaam zal er altijd op zijn best uitzien.

Sporten én ontspannen

Dankzij hun sportieve design en stevige ondersteuning zijn de Sculpture-badpakken de ideale outfit voor sportieve activiteiten. Toch dienen deze badpakken niet alleen om baantjes te trekken, want ze zijn ook het perfecte mode-item. De vrouwelijke prints en snit maken de Sculpture-collectie ook erg toegankelijk om bijvoorbeeld mee naar het strand te gaan of op vakantie aan te trekken. Combineer je badpak met een grote zonnebril en een rieten strandhoed voor een glamoureus effect. Alle badpakken zijn gemaakt van kwaliteitsvol Xtra Life LYCRA, waardoor je er extra lang genot van hebt.

De Sculpture-collectie: voor ieder wat wils

Of je nu houdt van op-en-top sportieve badmode of een speelser model verkiest: in de Sculpture-collectie vind je vast een badpak in jouw stijl. Het WaterGem-badpak, bijvoorbeeld, is een echte klassieker: helemaal zwart, met een elegante V-hals. Liever een badpak met een retro-uitstraling? Dan is de LunaDream op je lijf geschreven. Zijn bandeauhalslijn doet je buste voller lijken en de hoge taille accentueert je zandloperfiguur.

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons