Home workout tips! Alle fitnesstoestellen om thuis te trainen

Gepubliceerd op 19/03/2014 Conditie & Welzijn

Wil je aan je uithouding, je figuur of aan beide werken? Dan is het aangeraden om te gaan fitnessen. Het is namelijk ideaal om lichaamsvet te verbranden en spierweefsel op te bouwen. Ben je niet bereid om een duur fitnessabonnement te betalen of heb je de tijd niet om meermaals per week naar het fitnesscentrum te gaan? Ontdek dan de home workout tips om het gewenste effect te verkrijgen.

De voordelen van een home workout

Wil je een slanke lijn, een uitstekende conditie of krachtige spieren? Dan bieden hebben fitnesstoestellen heel wat in petto voor je… Ze helpen spieren te kweken, vet te verbranden en een sterke conditie op te bouwen. Fitnesstoestellen om thuis te trainen zijn bovendien voordeliger dan een fitnessabonnement (op lange termijn) en ze besparen je een heleboel tijd.

Home workout tips: fitnesstoestellen om thuis te trainen

Wil jij graag starten met een home workout? Dan kunnen volgende fitnesstoestellen je helpen je doel te bereiken!

Vet verbranden met een crosstrainer

Een crosstrainer voor home workout helpt voornamelijk bij het opbouwen van een conditie. Het fitnesstoestel spreekt ongeveer alle spieren in je lichaam aan, maar belast voornamelijk je been- en schouderspieren. Je kan een crosstrainer gebruiken om vet te verbranden en je uithoudingsvermogen te verhogen. Het grote voordeel van een crosstrainer is dat je gewrichten een minimum aan schokken te verduren krijgen.

Geef je conditie een boost met de roeitrainer

Een roeitrainer combineert functies van diverse fitnesstoestellen. Je kan het roeiapparaat gebruiken om zowel je conditie op te bouwen als om vet te verbranden en je spieren te versterken. Dit fitnesstoestel roept voornamelijk je arm-, buik-, been-, rug- en schouderspieren op. Een leuk weetje over de roeitrainer: de weerstand wordt zwaarder naarmate je harder roeit!

Train je spieren met een krachtbank

Wil je voornamelijk spieren kweken? Dan is de krachtbank het geschikte fitnesstoestel voor jouw home workout. Bij deze fitnesstoestellen heb je het voordeel dat je de gewichten en weerstanden naar believen kunt verhogen. Bovendien kan je met de krachtbank gericht spiergroepen aanspreken en opbouwen. Op die manier zie je na een vijftal weken al resultaat!

Calorieën verbranden op de loopband

Het fitnesstoestel dat thuis het minste plaats zal innemen is waarschijnlijk de loopband. Die kan je eenvoudig dichtklappen en opbergen. Natuurlijk is dat niet de voornaamste reden om te kiezen voor een loopband. Je kan met dit fitnesstoestel eenvoudig calorieën verbranden en je conditie verbeteren. En hoewel je niet echt vooruitkomt, lijkt het toch alsof je tijdens deze home workout echt aan het joggen bent.

Vermageren dankzij een stepmachine

Een laatste topper tussen de fitnesstoestellen voor thuis is de stepmachine. Dit fitnestoestel is voornamelijk gericht op het trainen van je beenspieren. Door je benen intensief te trainen, kan je vermageren, want gespierde benen verbruiken, zelfs als ze rusten, véél calorieën. Wist je bovendien dat je stofwisseling versnelt zodra je je beenspieren langer traint?!

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons