Blog

Recupereren na een tennismatch: dit zijn de vuistregels

Of je nu een beginner bent of een ervaren tennisser: wanneer je je aan een wedstrijd waagt, ga je volop voor de overwinning. Natuurlijk is de uitslag belangrijk, maar recupereren na een tennismatch is dat ook! De recuperatiefase is cruciaal om vooruitgang te kunnen boeken, en ze bestaat in allerlei vormen. Voor sommige spelers is hydratatie de grootste zorg, anderen kiezen voor een koude douche, en nog anderen stretchen eventjes om daarna in de kantine te verdwijnen. Welke manier is het beste voor jou lichaam?

Met de step door de stad? Ook voor volwassenen!

Dacht je dat een step alleen leuk was voor kinderen? Think again! Zeker in de stad, waar het voor fietsers soms moeilijk en gevaarlijk manoeuvreren is, en waar wandelen toch een beetje te traag gaat om echt praktisch te zijn, vormt de step een dankbaar alternatief. Snel je boodschappen doen met de step of – voor de gelukkigen – naar het werk steppen? Het is niet alleen makkelijk (een vouwstep past zelfs makkelijk onder je bureau), maar ook goed voor je conditie.

Zo werpt cardiotraining z’n vruchten af

Ga je na die lange wintermaanden je cardiotraining nieuw leven inblazen? (We begrijpen je wel: als het regent, kom je soms je lekker warme zetel liever niet uit, en bij sneeuw is wandelen voor velen de aantrekkelijkste sportoptie die er bestaat.) Of wil je je conditie van nul helemaal opbouwen? Welke voorgeschiedenis je ook hebt met cardiotraining, dankzij deze tips haal je er het maximum uit én voorkom je dat je je na een kwartier al verveelt of aan opgeven denkt.

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons