Blog

Aan deze criteria moeten je golfschoenen voldoen

Wie gaat golfen, vindt de inhoud van zijn golftas wellicht het allerbelangrijkste: de golfclub en alle andere accessoires, zoals een putter, ijzers en ga zo maar door. Maar wie zo redeneert, verliest een cruciaal onderdeel uit het oog, namelijk: wat hij aan zijn voeten draagt. Je golfschoenen moeten comfortabel zitten, zodat je je helemaal op je slag kunt concentreren. Bovendien mag je ook niet vergeten dat je tijdens een potje golf aardig wat kilometers afwandelt. Of je nu een trouwe golfspeler bent die toe is aan een nieuw paar schoenen, of een first-timer die meer info zoekt: deze tips zijn een must!

Beginnen met lopen: 3 kostbare tips

Voor sommige mensen is beginnen met lopen net hetzelfde als stoppen met roken. Ze stellen zichzelf vol goede moed een doel (“morgen jog ik 3 kilometer!” of “morgen rook ik mijn allerlaatste sigaret!”), maar voor ze het goed en wel beseffen, vervallen ze weer in slechte gewoontes. Ben jij ook zo’n jogger die zich na tientallen mislukte startpogingen wel schuldig voelt, maar die toch niet terug in gang geraakt? Dan ben je helemaal klaar voor onze tips!

Gedaan met verdrinken bij borstcrawl dankzij deze 3 tips

Dat je zwemmen tot je favoriete hobby’s rekent, betekent nog niet dat je fan bent van de kleedhoekjes en de bijbehorende douchebeurten, of van borstcrawl. Wanneer je helemaal ontspannen door het water klieft en iemand zich aan crawl waagt in de baan naast je, maakt je relaxte gevoel meteen plaats voor lichte paniek: je draait je hoofd weg om al dat opspattende water te vermijden, en hoopt hartsgrondig dat die wild maaiende armen en benen de jouwe niet raken. Als je zelf borstcrawl probeert, is het resultaat al even stressvol: het is letterlijk opgeven of verzuipen. En toch hoeft het zo helemaal niet te zijn. Dankzij deze tips spetter jij binnenkort iedereen uit het zwembad!

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons