KLANTENKAART

DE INTERSPORT-KAART, GEEFT U WINNENDE PUNTEN, DAT IS WAT WE DOEN!

De INTERSPORT-kaart, het is een heel programma om u regelmatig bij uw sportactiviteiten te begeleiden.  Dankzij deze kaart, kunt u genieten van exclusieve aanbiedingen op al uw uitrustingen.

GEBRUIK, VANAF NU, DE KAART VOOR MEER VOORDELEN!

TOETREDEN OM TE WINNEN! Onmiddellijk in uw INTERSPORT-winkel, als deze winkel deelneemt aan het programma. Bovendien is het gratis en kunt u vanaf uw eerste aankoop van uw kaart genieten.

PUNTEN SPAREN, HET IS GEMAKKELIJK!  U kunt punten verzamelen in alle INTERSPORT-winkels die deelnemen aan het programma.

ELKE AANKOOP LEVERT U PUNTEN OP

1€ aankoop = 1 punt,

10 bijkomende punten beperkt tot één bezoek per dag.

VERANDER SNEL UW PUNTEN IN VOORDELEN!

De punten die u spaart worden in kortingsbonnen omgezet.

De regel is eenvoudig: 300 gespaarde punten = een kortingsbon van 10%*

Deze kortingsbon is 3 maanden geldig op een volgende aankoop naar keuze in een INTERSPORT-winkel die deelneemt aan het programma. Deze bon wordt automatisch aan u overhandigd aan de kassa als u 300 punten gespaard heeft.

*zie gebruiksvoorwaarden in de winkel of via het reglement van het programma.

GENIET VAN EXCLUSIEVE VOORDELEN OP EENVOUDIG VERTOON VAN UW KAART

  •  Vanaf uw toetreding, ontvangt u, exclusief per mail, een welkomstaanbieding.
  • U krijgt toegang tot een permanente aanbieding: een specifiek aanbod voor uw verjaardag wordt verstuurd, per post, e-mail of sms
  • U krijgt toegang tot andere bevoorrechte aanbiedingen gedurende het jaar: bonuspunten, kortingen, aankoopbonnen …

UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Bij uw toetreding, verzamelen wij de gegevens die ons toelaten om u alle aanbiedingen te kunnen sturen waarop u recht hebt.  De e-mail en de SMS namelijk zorgen ervoor dat wij u snel informatie kunnen sturen zonder verspilling van papier.

Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u  via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan INTERSPORT BELGIUM, Atomiumsquare 1 bus 256, 1020 BRUSSEL, contact@intersport.be, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

INTERSPORT* verbindt er zich toe om uw persoonlijke gegevens niet mee te delen aan een of andere organisatie of partner, door middel van haar charter van verbintenissen.  U bent dus zeker dat de inlichtingen die u ons toevertrouwt, alleen worden gebruikt om u in te lichten over uw voordelen bij INTERSPORT.

*De vennootschap Groupe INTERSPORT maakt deel uit van een coöperatieve vennootschap van juridische entiteiten die onafhankelijk zijn van elkaar en aandeelhouders en klanten van de aankoopcentrale en de diensten: INTERSPORT France.  Deze oefenen hun activiteiten uit onder de verschillende merknamen van de vennootschap GROUPE INTERSPORT.

WAT IN GEVAL VAN VERLIES OF DIEFSTAL VAN UW KAART?

Ga naar uw winkel: u laat ons weten dat u uw kaart verloren heeft, zodat uw winkel u een nieuwe kaart kan overhandigen met behoud van de reeds opgespaarde punten, zonder dat u terug een nieuw toetredingsformulier dient in te vullen.  Al uw voordelen blijven behouden!

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons