KLANTENKAART

TEAM INTERSPORT

NEEM JE TIJD
Omruil- en terugbetalingstermijn verlengd tot 100 dagen

Wil je meer tijd om te beslissen? Als lid van TEAM INTERSPORT, heb je 100 dagen i.p.v. 15 dagen om je artikelen op vertoon van je kassaticket te retourneren in de winkel. Het artikel moet ongebruikt of ongedragen zijn, niet gewassen en in de originele verpakking, en voorzien zijn van het etiket.

KLAAR VOOR DE GROTE MERKEN! **
Exclusieve aanbiedingen en voordelen op grote sportmerken

Previews, exclusieve aanbiedingen, kortingen voorbehouden aan de leden van TEAM INTERSPORT, geldig op de grote sportmerken bij INTERSPORT!

KLAAR OM TE WINNEN? **
Deelname aan wedstrijden met uitzonderlijke prijzen

Met TEAM INTERSPORT, neem je exclusief deel aan onze spelwedstrijden om toegang te krijgen tot sportevenementen, ontmoetingen met de atleten, limited edition producten …

SUPER-G… GROTE KORTINGEN**
Uitzonderlijke kortingen op verhuur van skimateriaal in de winkel
en op www.intersport-rent-fr/nl

Met TEAM INTERSPORT, geniet van exclusieve kortingen gedurende het hele jaar op verhuur van skimateriaal, volgens je TEAM. Afspraak op www.intersport-rent.fr of in de stationwinkels.

5% – 10% – 15%

VOORDELEN VAN ONZE PARTNERCLUBS**
Sport- vrijetijdsaanbiedingen voor jou geselecteerd
(sport, welzijn, reizen,..)

Ontdek vele sport- en vrijetijdsaanbiedingen in de buurt ! Afspraak op intersport-clubpartenaires.fr om toegang te krijgen tot je aanbiedingen volgens je TEAM !

HAPPY YOU**
Een cadeau voor je verjaardag

Je wilt verwend worden voor je verjaardag? Vul je geboortedatum in om je cadeau te ontvangen: 10€ voor de leden van TEAM ZILVER en 20€ voor de leden van TEAM GOUD.

SPORTIEVE FEESTDAGEN**
Een verrassing om samen het einde van het jaar te vieren

Elk jaar in december, word je verwend met een verrassing om samen het einde van het jaar te vieren. Een attentie voorbehouden aan de leden van TEAM ZILVER of TEAM GOUD.

 

* Bij een aankoopbedrag van minstens 30€, exclusief aankoop van een cadeaukaart, diensten, verhuur – Max. 1 spaartegoed per dag.
** Je voordelen evolueren volgens je status.
Alle voorwaarden en het reglement van het getrouwheidsprogramma vind je op www.intersport.be

(2) Spaartegoed tot 30 euro twee keer per jaar, te gebruiken in april en oktober. Zonder gebruiksvoorwaarden en cumuleerbaar met lopende acties. Niet geldig voor de aankoop van een cadeaukaart.

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons