EXCLUSIEVE MERKEN

De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment eigen merken aan.

Textiel,materiaal, schoenen, accessoires… onze exclusieve merken zijn speciaal voor u ontworpen.

Wat voor sport u ook beoefent en ongeacht uw niveau, u bent steeds op zoek naar de laatste technologische snufjes, de laatste modetrends, maar ook naar comfort, kwaliteit en de beste prijs/kwaliteit verhouding. Onze exclusieve merken zullen aan al uw verwachtingen voldoen.

ENERGETICS

Omdat wij de laatste modetrends op de voet volgen en naar onze klanten luisteren hebben wij een merk gecreëerd dat zich volledig toespitst op het welzijn en het terug in vorm brengen. Materiaal, accesoires voor fitness en bodybuilding, ENERGETICS vergezelt u, wat ook uw niveau of streefdoel is.

Website ENERGETICS

ETIREL

etirel heeft een collectie multisportkleding voor heren, dames en kinderen. Deze collectie is niet voor een specifieke sport ontwikkeld en kan ook gebruikt worden voor zowel vrijetijdskleding als voor het trainen zelf. Broeken, T-shirts, shorten, badpakken, skikleding, accessoires... deze producten hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zijn in heel veel kleuren verkrijgbaar. Tevens zijn ze het hele jaar beschikbaar in onze winkels.

FIREFLY

FIREFLY voedt zich met de trends uit de straat. Het vrijetijdsmerk bij uitstek in textiel en schoenen bestemd voor de jeugd, met zeer eigentijdse producten die comfortabel zitten en rekening houden met een correcte prijs/kwaliteit verhouding. Een merk dat een echte levensstijl weerspiegelt, FIREFLY is het merk van de jongeren.

Website FIREFLY

McKINLEY

Het merk McKINLEY is volledig gewijd aan het universum van outdoor en het gebergte. De naam werd ontleend aan de hoogste bergtop in Noord-Amerika en roept de natuur, de vrijheid en de grootsheid op. Voor een wandeling in het bos of een trekking in de bergen, het comfort, de kwalieit en de innovatie vindt men terug in het brede gamma van textiel, materiaal en accessoires.

Website McKINLEY

PRO TOUCH

PRO TOUCH biedt een zeer ruime keuze in textiel, schoenen en uitrustingen bestemd voor de sportteams, gevechtsporten... met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Onze teams in de winkels staan tot uw dienst om u advies te geven en dit voor zowel particulieren, clubs of lokale verenigingen.

Website PRO TOUCH

TECNO PRO

TECNO PRO is een erkend internationaal merk met producten in het universum van de ski en heeft eveneens een ruim gamma in materiaal en accessoires voor tennis, tafeltennis en het zwembad. Vrije tijd, training of competitie, TECNO PRO stelt betrouwbare producten voor, met geavanceerde toptechnologie en een uitgekiende prijs/kwaliteit verhouding.


GROTE MERKEN

De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment grote merken aan…

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons