OPEN UW EIGEN WINKEL

Je eigen INTERSPORT-winkel beginnen?

INTERSPORT is op wereldniveau marktleider in de verkoop van sportartikelen. Met onze 6 vestigingen maakt België deel uit van dit wereldwijd netwerk met meer dan 5200 winkels in 39 landen.

Intersport is dé speciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Onze filosofie is eenvoudig. Hoe leuker iets is, hoe vaker je het ook doet. Dus helpen wij onze klanten bij de keuze van hun sportuitrusting zodat zij maximaal plezier kunnen beleven aan hun sport. Onze ondernemers en hun personeel maken hierbij het verschil.

De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken en eigen merken. Een vakkundig verkoopteam en goed opgeleide medewerkers geven persoonlijk advies en bieden uitstekende service- en garantievoorwaarden. Verder combineert INTERSPORT de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers.

Intersport is momenteel op zoek naar enthousiaste zelfstandige ondernemers. Wil je meer weten over INTERSPORT en het opstarten van een eigen INTERSPORT-winkel, neem contact op met Michael HEBERT op 02/474.01.70 of contact@intersport.be

Intersport Belgium
Atomiumsquare 1, bus 256
1020 BRUSSEL

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons