SPORTEN

ONZE 10 SPORTAFDELINGEN

OUTDOOR

CAMPING EN TREKTOCHTEN: 100% GENIETEN VAN DE NATUUR!
Langs wandelpaadjes jezelf terugvinden: je geest tot rust brengen, je ogen de kost geven, je lichaam herbronnen…op je eigen ritme, stap voor stap de plaats ontdekken waar het goed is te leven, te ademen, zich te verwonderen, samen te overnachten en in de vrije natuur gezellig samen te zijn.

RUNNING & TRAIL

LOPEN … EEN WERELD ZONDER GRENZEN!
Joggen op zondag, looproutes afleggen of marathons lopen … op het asfalt, langs wandelpaden of langs uitzonderlijk ingerichte loopparcours, hardlopers delen het verlangen om hun grenzen te verleggen en hun blik te verruimen.

FIETSEN

FIETSEN: EEN WAAR GENOEGEN …
Zalig rondhangen op de fiets, genieten, stoppen om op ontdekking te gaan en opnieuw verder fietsen. ’s Ochtends vroeg opstaan en met vrienden op avontuur vertrekken en de wegen verkennen… Met de fiets of de MTB, om de passie van de sport of gewoon voor het plezier van het fietsen, om te genieten van het landschap en om met de fiets de mooiste plekjes te ontdekken.

SPEL & VRIJE TIJD

OP AVONTUUR IN JE EIGEN STRAAT OF IN VOLLE NATUUR!
Je houdt van de natuur, je bent avontuurlijk of je gaat graag op ontdekking uit … omdat je houdt van uitdagingen en kicks om je grenzen te verleggen of gewoon, voor de pret of voor het plezier van een mooie wandeling … in de stad, op het strand of op het platteland. Grijp je kans: openlucht activiteiten bezorgen je onvergetelijke, vreugdevolle momenten vol grenzeloos plezier!

RACKETSPORTEN

MET EEN RACKET IN DE HAND DOOR HET GANSE LAND!
Het kaatsspel werd destijds gespeeld door koningen en prinsen, vandaag kiezen wereldwijd steeds meer liefhebbers voor het tennis en andere racketsporten dankzij de toegankelijkheid van deze sport, die geschikt is voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

WATERSPORTEN

WATERSPORT: EEN NIEUWE GOLF
Duik in een zwembad of in zee, geniet van de weldadigheid van het water en zwem in een overvloed aan geluk dankzij de nieuwe vloedgolf van watersporten om uit te kiezen: geef je over aan de golf van waterpret!

FITNESS & DANS

EEN GEZONDE GEEST IN EEN GEZOND LICHAAM!
Sporten voor een lichaam vol levenslust …Jezelf verwennen door goed voor je lichaam te zorgen … Trainen om helder te kunnen denken … Welzijn, beweging, kracht, zelfbeheersing, jeugd, schoonheid … Sport je gezond!

TEAMSPORTEN

TEAMSPORT … VROLIJK SAMENZIJN!
Een stadion in een onbeschrijflijke sfeer, hevige supporters … Welkom in de aangrijpende wereld van de teamsport. Ontmoet beroepssporters, beginnelingen en zondagsporters en ontdek samen met hen de waarden van de teamsport en het plezier van het sportief samenzijn.

VECHTSPORTEN

VECHTSPORT EN KRIJGSKUNST DER WIJSHEID …
Wie beweert dat enkel vechtjassen kiezen voor vechtsporten en krijgskunsten? Maak kennis met de beoefenaars en overtuig jezelf van het tegendeel: rust, zelfbeheersing en respect voor de tegenstander zijn de basisvoorwaarden voor een goed gevecht en maken deel uit van een filosofie, die de harmonie tussen lichaam en geest voorop plaatst.

WINTERSPORTEN

DE ABSOLUTE TOP!
Streef je naar buitengewone sensaties of geniet je meer van een wandeling in sneeuwschoenen? Sneeuwpret beleeft iedereen graag op zijn manier, samen met familie of vol emotionele ervaringen: klim naar de top van de berg en ontdek er een wereld van geluk. Geluk om te doorvoelen en met anderen te delen!

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons