Een trampoline installeren in je tuin? Doen!

Gepubliceerd op 13/05/2016 Algemeen

Trampoline springen is als vliegen, of toch minstens de lightversie ervan. Geen wonder dat kinderen zo verzot zijn op dat eindeloze op- en neerveren. Welke vorm of omvang je ook in gedachten hebt, een trampoline installeren in je tuin is altijd een goed idee. En wel hierom!

Veiligheid hoeft geen issue te zijn

Er zijn heel wat verkooppunten voor trampolines. Niet alle trampolines zijn even veilig, maar bij Intersport zit je alvast goed. Onze verdelers onderwierpen hun trampolines aan uitgebreide proeven. En voor wij de trampolines te koop zetten, passeren ze ook nog langs Europese keurinstanties die hun veiligheid beoordelen aan de hand van diverse criteria. Koop je bij Intersport een trampoline, dan kan je dus op beide oren slapen. Niets is aan het toeval overgelaten.

 

Een degelijke trampoline gaat jarenlang mee

In een ideale wereld overleeft een trampoline de kindertijd van zowel jouw oudste als jouw jongste telg. Met een trampoline van Intersport ben je zeker van dat scenario! Je kiest voor hoogstaande kwaliteit, want onze trampolines worden geselecteerd door specialisten met jaren aan ervaring. Kiezen voor trampoline van Intersport, is voorkomen dat het doek na enige tijd doorscheurt of de veren hun kracht verliezen. Dat is springen tot jij je gewichtloos voelt, hoppa!

Trampolines zijn er in alle vormen en maten

Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein je tuin is, Intersport heeft een uitgebreid assortiment aan trampolines:

  • Ronde modellen
  • Rechthoekige trampolines
  • Trampolines bedoeld om in te graven in de tuin, wat veiliger is en mooier oogt.
  • Trampolines voor volwassenen die hun conditie en coördinatie wensen te verbeteren.

 

Voor elk model trampoline zijn trouwens talloze accessoires verkrijgbaar, zoals een veiligheidsnet, een trapje om veilig op de trampoline te klimmen, een ankerset om te voorkomen dat de trampoline verschuift of bij stormweer in de tuin van de buren belandt, …

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons