Après-ski? In deze gebieden moet je geweest zijn!

Gepubliceerd op 25/12/2015 Wintersporten

Voor heel wat wintersportliefhebbers is après-ski minstens even belangrijk als het skiën zelf. Ze leven zich graag uit op de piste, maar kijken vooral uit het feestelijke gedeelte achteraf. En daar spelen de skioorden gretig op in. Je vindt er bars en discotheken waar je je tot in de late uurtjes kunt amuseren. Wij zetten enkele beruchte après-ski-gebieden op een rijtje.

Après-ski-gebieden in Oostenrijk

Oostenrijk staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer en spant de kroon als het aankomt op après-ski. Al vanaf drie uur in de namiddag gaan heel wat bars open en komt het après-skiën op gang.

  • Ischgl is een beroemd après-ski-oord. Er zijn heel wat uitgaansmogelijkheden waar je tot diep in de nacht terechtkunt. Er worden zelfs concerten georganiseerd met wereldsterren. Ook op de pistes zelf is er gelegenheid om te après-skiën. Een aanrader voor feestvierders.
  • Wie van Oostenrijk en après-ski houdt, is ook in Westendorf en Sölden aan het juiste adres. In beide skioords zijn er bars genoeg die tot in de late uurtjes open zijn.

25 Dec 2015

Après-ski in Frankrijk

Vooral Oostenrijk is berucht voor het après-skiën, maar ook in de Franse skigebieden weten ze een feestje te bouwen.

  • Val Thorens is een skigebied dat in de smaak valt bij skiërs en snowboarders van allerlei niveaus. Maar ook de talloze bars weten heel wat mensen te verleiden en maken Val Thorens heel aanlokkelijk. Zowel op als naast de piste kun je je volop uitleven.
  • Feestvierders die in Frankrijk gaan skiën komen ook in Val d’Isère en Morzine aan hun trekken.

Après-ski-plezier in Italië

Misschien iets minder voor de hand liggend, maar ook in Italië zijn er après-ski-gebiedenCortina steekt er met kop en schouders bovenuit. De (wijn)bars en cafés zijn er sfeervol en je kunt er heerlijk genieten. De nachtbrakers kunnen terecht in een van de discotheken die tot diep in de nacht volk trekken.

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons