Altijd op de hoogte van de voetbaluitslagen: waar kan je terecht?

Gepubliceerd op 24/06/2016 Teamsporten

Een voetbalmatch beleef je natuurlijk het best live, maar soms kan je door omstandigheden de wedstrijd niet van begin tot eind volgen. Wil je toch snel de uitslagen en de tussenstanden kennen? Dan zijn er gelukkig heel wat sites en apps waarmee je in een oogwenk de stand van zaken in het voetbal te weten kan komen. Een beknopt overzicht.

Voetbaluitslagen online volgen

Geen televisie in de buurt, maar heb je wel een computer, tablet of smartphone bij de hand? Dan kan je in het beste geval de volledige wedstrijd streamen. Op sporza.be is dat bijvoorbeeld mogelijk voor de matchen die de VRT uitzendt. Betaal je voor Play Sports van Telenet of voor een sportformule van Proximus TV, zoals Proximus 11? Dan kan je ook via hun sites de wedstrijden bekijken.

Wil je snel de tussenstand van een voetbaltopper meepikken? Ook dat kan op sporza.be, maar net zo goed op:

Handige apps

Nog praktischer dan op een site te gaan kijken: automatisch een melding krijgen op je smartphone telkens je favoriete team aan de match begint, scoort of een goal tegen krijgt.

Op dat gebied is de app van Sporza het neusje van de zalm. Je kan verschillende teams uit de binnenlandse én buitenlandse competities volgen en blijft op de hoogte van alle recente voetbalupdates. Ook met de mobiele app van Het Nieuwsblad kan je live heel wat voetbaluitslagen volgen.

Ben je niet alleen geïnteresseerd in de topmatchen, maar bijvoorbeeld ook in de provinciale reeksen of zelfs de matchen van jeugdspelers? Dan is de app van de Belgische Voetbalbond, Best of Belgian Football, geknipt voor jou.

Volg je enkel een specifieke competitie? Doe dan je voordeel met de apps van bijvoorbeeld de Jupiler Pro League, de FIFA of de UEFA.

Nabeschouwingen via de klassieke media

1-1, 2-3 of 0-4? Een voetbaluitslag zegt veel, maar niet alles. Wie was de man van de match? Werd er aantrekkelijk gevoetbald? Waren de spelerswissels terecht? Voor extra duiding, achtergrondinformatie en debat schieten apps en sites tekort, maar gelukkig kan je nog steeds terecht bij de klassieke media.

VRT, vtm, Telenet en Proximus TV: allemaal hebben deze zenders hun eigen voetbalprogramma’s met bekende commentatoren en studiogasten. Vergeet de dag na de match ook de kranten niet, Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws voorop.

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons