Voetbalschoenen kopen: de toppers voor dit seizoen

Gepubliceerd op 18/09/2014 Teamsporten

Het nieuwe voetbalseizoen is gestart, en dat betekent allicht dat je ook nieuwe voetbalschoenen nodig hebt. Omdat die van vorig jaar versleten zijn, of gewoon omdat je wil schitteren op het voetbalveld. Om je te helpen bij de aankoop van je nieuwe voetbalschoenen, presenteren we de toppers voor het nieuwe seizoen!

Nike voetbalschoenen kopen

Het nieuwste model voetbalschoenen is de “Nike Tiempo Legend V”. Deze bijzondere voetbalschoen heeft twee kleuren en twee looks. Aan de ene zijde heeft de schoen een klassieke look en aan de andere kant een felle kleur. Het vetersysteem van deze voetbalschoen is een stuk korter. Hierdoor heb je een groter en breder schietoppervlak. De tong van de schoen bevat een strip van schuim, die de bovenkant van je voet beschermt tegen tackles en noppen van tegenstanders. De noppenplaat van deze voetbalschoen bestaat uit 4 mesvormige noppen onder de hiel, 8 kegelvormige noppen aan de zijkant van de voor- en middenvoet, 2 mesvormige noppen onder de voorvoet en 1 mesvormige nop tussen de grote teen en de rest van je tenen.

Adidas voetbalschoenen kopen

De voetbalschoen van Adidas die we in de spotlights willen zetten, is de “Adidas Adizero F50”. Deze schoen is vederlicht en laat toe over het veld te zweven. De schoen is gemaakt met Hybridtouch materiaal. Het is een dun en flexibel materiaal, waardoor de schoen goed rond je voet zit en het balgevoel vergroot. De noppenplaat van deze voetbalschoen bestaat uit het nieuw ontwikkelde SPEDTRAXION noppensysteem. Dit laat een goede manoeuvreerbaarheid in hogesnelheid toe en ook scherpe veranderingen van richting zijn geen probleem.

Nieuwe voetbalschoenen kopen

Als je nieuwe voetbalschoenen koopt, kijk je het best niet alleen naar het uiterlijk van de schoen. Het belangrijkste is namelijk dat je schoen goed past en vooral niet knelt. Want dit heeft een grote invloed op je balcontrole.

Als je de voetbalschoenen gaat passen, is het nuttig om ze te passen met de voetbalkousen die je draagt op het veld.

Kies je voor lederen voetbalschoenen, dan mag de schoen iets strakker zitten. Het leer neemt op termijn de vorm van je voet aan.

Meer tips om de juiste voetbalschoenen te kopen ontdek je hier. Of ben je op zoek naar geschikte zaalvoetbalschoenen? Dan geven we je ook daarvoor graag enkele tips!

ONZE ENGAGEMENTEN

GARANTIE BESTE PRIJS

Of we betalen u het verschil terug.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

U hebt 15 dagen de tijd
om van mening te veranderen.

KLANTENDIENST

Een snel en
gepersonaliseerd antwoord.

Volg ons